GOD JUL

God Jul gott folk! :)

Puss.

11.20

Klockan är 11.20, jag är hos Olivia med Lollo och Steffi, och vi har precis öppnat våra första öl/cider, idag är det julavslutning och detta känns bra bra bra. SKÅL!

mysig dag

Hej hej!
Har varit i stan hela dagen med pappa oskar fredrik och jesper. Käkade på Jensens böffhus, MUMS! Sen gick jag en lång runda på ca en timme i pildamsparken i all snön. Det var också mysigt. Nu på kvällen har jag gjort ett och annat. Badad t.ex. mm det är så himla skönt, jag älskar det. Kommer ihåg när jag var mindre så badade jag skitmycket och pappa kallade mig för att vara en säl haha. Ja det är allt mysigt. Speciellt att tända lite dotfljus och vattnet är så varmt att det ryker. Åhh man kanske skulle ta sig ett bad till?
Imorgon ska jag till Olivia klockan 11 på morgonen, skolavslutning imorn ju, wiie! Äntligen! Vad händer på kvällen gott folk?



Headache!

Ja, fortfarande huvudvärk.. Det suger, men har äntligen fått lite starkare tabletter som nog hjälper. Tack!

Snö snö snö

God morgon!
Bilden är från igår kväll, kanske inte syns så mycket, men det är snö snö snö! :/

Igår snöade det hela dagen och hela kvällen och heeela natten. Detta innebär såklart att det är fullt med snö ute idag. ARH! Blir så trött. Vill bara lägga mig ner under tacket och bara vila...precis det jag gör just nu. Det är skönt!
Idag ska jag och pappa förhoppningsvis åka och köpa garderoben. haha helt sjukt att det aldrig händer. Ajja. Pappa fick även min önskelista igår, den var uppskattad, jag vill ha ALLT som står på den PUSS PÅ PAPPA!

Nattblogg

Här sitter man ensam i natten IGEN! Har pratar med Olivia sen PH slutade, alltså nästan i tre timmar. Har skrattat sjukt mycket. Vad pratade vi om egentligen? Sista timmen handlade mest om japanska och sånt. Ingen av er som läser detta kommer ändå fatta. Men kul har vi haft det iaf!
Jag försöker få en viss person att komma hit men det går ju inte så jävla bra om jag ska erkänna det själv. Vad kan jag locka med? En varm lussebulle, en kopp med varm choklad, en varm säng och en bra film? Vem bangar det liksom, och sen få mig som sällskap på köpet, kan inte bli bättre ju! haha.
Och God Damn It vad det snöar ute alltså. Sjukt.. hate it.
Julafton om en vecka... PANIK! Jag har bara köpt en julklapp och det är till min mammi. Jag har inga pengar, hur fan ska detta gå till? Jag och brorsan brukar alltid få en slant att handla julklappar för, men har inte fått det i år. Har vi varit olydiga? Eller är vi bara allmänt slösiga med pengar? Tror mer på det sista, för jag tycker att jag har varit snäll hihi.
Jag har faktiskt inte haft några pengar på hela denna månaden. ÅNGEST, allt var liksom bara borta efter första veckan, men jag tror att jag gjorde vettiga saker för dem. Har inte spenderat alls mycket på att festa och köpa cigaretter. HUmf.. har jag köpt något vettigt då? Julklapp till mamma, köpte en till pappa också, men ska lämna tillbaka den imorn för han ville inte ha den haha. Så jag får köpa någonting nytt, han vill ha en krukväxt, men det går ju inte haha. Tror jag vet vad jag ska köpa faktiskt. :)
Jaha, vad ska man göra nu då?
Oskar pappa och Jesper sitter vid Tv´n och snackar skit, men jag fattar ingenting om vad dem pratar om, för avancerat skitsnack för mig.
Om 7 timmar och 45 minuter ska jag sitta i skolan, kul! Mitt tåg kommer garanterat vara försenat och det innebär att jag får komma försent utan att få skit för det, underbart. Någonting är iaf bra med detta skitväder.
nu MÅSTE jag sluta skriva......
GOD NATT...eller nåt..

Pretty Woman, L.A Gigolo



Började titta på Pretty woman igår, kunde inte sova när jag gick och la mig, så jag kollade på den halva natten istället och såg slutet idag. Älskar verkligen den filmen, den är så bra. Love it!

Bästa replikerna är ändå när Vivians horkompis kommer till hotellet och ska snacka med Vivian och försöker förklara att det kan ju faktiskt funka mellan henne och Edward...

Vivian: Tell me one person who it's worked out for.
Kit: What, you want me to name someone? You want like a name? Oh, God, the pressure of a name... I got it. Cindafuckin'rella

Haha underbart!



Jennie tipsade mig om filmen L.A Gigolo, eller Spread som den heter egentligen. Ligger och tittar på den nu. Haha fan va bra den är, påminner faktiskt lite om Pretty woman, så om ni vill se en bra och rolig film så titta på den.
Filmtips uppskattas idag när jag ligger hemma och är sjuk  min varma goa säng med en kopp te var 10e minut. Kanske ska unna mig en lussekatt också?

Har faktiskt bestämt mig för att gå ut och gå sen i Pildamsparken. Någon som vill joina mig i kylan?

PUSS

BILDER

Jag har köpt ett koskinn till mitt rum, speglat mig i en cool lampa, pluggat med lussebullar, badat, fått hela duschstället med schampoo och allt över mig, hittat världens snyggaste skinnjacka, flyttat till pappa, lekt med min webkamera...
...umgåtts med mina underbara vänner, hade tyvärr inte bilder på alla. SKICKA!!..
...festat och haft roliga kvällar (bilden på hundvalpar är från i helgen när vi var ute hos Elvira och Hannah och hade lussevaka, hade inga bilder på oss utan bara på deras söta valpar så det får symbolisera en awsome kväll!..
...ätit mat, bakat och fikat såklart!...
...varit i London...
Nu lovar jag att bli bättre på att ladda upp bilder, för så här kan jag ju inte hålla på! haha Har såklart typ 300 bilder till men kan inte ladda upp alla. ;)

Order från Judomyran

Godmorgon!
Har fått order från Judomyran (Jennie) att lägga upp fler bilder här i bloggen, självklart gumman så ska jag göra det :)
Så nu har jag letat upp min sladd till datorn/mobilen så jag kan föra över bilderna från de senaste veckorna haha.
Är hemma idag för jag känner mig sjuk, huvudverken från igår har inte gått över och har dessutom åkt på någon jädrans förkyldning med hosta och ont i halsen. Pappa tror att jag har fått svinet, men det är jag ganska säker på att jag inte har. Man kan ju iallafall hoppas!
Nu blir det bildöverföring för hela slanten!
Puss slänge :)

tjup!

Klarade tillslut av skolan, redovisade till och med. Skönt att ha ännu ett litet projekt avklarat :) Efter skolan gick jag, Olivia, Martina och Elvira en sväng förbi EH och sen gick vi och kollade på balklänningar. Har fått lite mer idéer nu, detta kommer bli bra. Marre och Olle hittade också några finisar. Känns mysigt att prova och titta, det känns så nära men ändå så långt bort. Tänk ändå, jag borjade i skolan när jag var 6 år. Nu är jag snart 20, 14 år kommer jag att ha gått i skolan. 14 JÄVLA ÅR!!! Och om mindre än 6 månader så är det slut, finito, byebye! Så underbart. Mmm, jag längtar, jag längtar fruktansvärt mycket. Äntligen kan man få göra någonting man verkligen vill.
Kanske blir det Grekland i sommar, sen Norge och sen USA, om allt går som planerat så kommer jag alltså typ inte vara i Sverige ett jävla skit efter studenten. Och jag tänker INTE fira jul i Sverige nästa år, jag ska vara på något varmt ställe, helt L.A såklart. Så ni som vill fira jul och nyår med mig, komsi komsi. Lovar att det är skönare än snö och slask.

Idag har det ju snöat riktigt mycket, iaf i Lund, inte i Malmö så mycket. Detta bidrog såklart till att mitt tåg var försenat och proppfullt när jag skulle hem. Jag tycker inte alls om snö och kyla. Usch!
Nu ska jag fortsätta sova, det är de jag har gjort sen jag kom hem. Fruktansvärd huvudverk har jag haft hela dagen. Sömn verkar dock hjälpa. Så tack och hej leverpastej.
Sov gott! Det ska jag göra.
Puss!

inget kul

Fy fan vad skolan är död alltså, det händer inte ett skit! Skolan ligger verkligen nummer ett på min lista över tråkiga saker!!! Och i klassfacket låg ingenting kul heller. Avslutning på fredag iaf, det ska bli skönt!!! Insåg också att jag inte har råd till någon coca cola eller någonting annat, jag äger 8 kr, en bulle i skolan kostar 10... kanske ska ställa mig någonstans och sjunga och sen lägga fram min mössa.. alltså tigga pengar. Fast vet inte riktigt om det är min grej.

Tydligen ska det faktiskt funka. En snubbe som brukar, eller iaf brukade stå på centralen är i Lund, han tjänade typ 70 kr i timmen, ändå najs ju, typ som ett vanligt jobb :D Jag börjar om typ en timme, och då kan jag köpa 7 bullar och sen vara mätt heeela dagen, awsome!! :D

good morning sunshine!

Idag är jag trött! Sitter i skolan och insåg precis att vi inte alls börjar 08.15 som jag trodde utan vi börjr 09.40. Lite jobbigt faktisk, jag kunde sovit en timme till..... Grr.. Får väl sätta mig i caféterian och köpa mig en cola eller något. Hade jag haft med min historiabok hade jag kunnat skriva historian, men icke!
Idag är ingen bra dag, det känner jag redan nu, jag är alldeles för förvirrad, haha.

Det är iaf ganska fint ute när det är såhär vitt, fast det är halt! God damn it, jag höll på att trilla typ 3 gånger på vägen till skolan! Hoppas ingen såg mig :D

Känner att jag bara skriver massa skit nu så jag får nu avsluta detta inlägget. Det kommer säkert ett nytt om 5-10 minuter igen bara fö jag är så uttråkad!! Ska faktiskt gå och kolla vårt klassfack och se om det kommit någonting kul :)

XOXO

Balklänning

Josefine som ska sy min balklänning har precis gått härifrån. Vi bestämde massa roliga saker, modeller och annat kul. Nu är den stora frågan bara VILKEN FÄRG??? Hur i satan i gatan ska jag kunna bestämma mig för det? Och jag måste ha bestämt mig till den 5 januari, för då ska vi ut och leta tyg, ska bli skit kul!
Okej, vad tycker ni?
  • Rosa?
  • Lila?
  • Svart?
  • Champangefärgad?
Om jag är blond, självklar rosa eller champangefärgad, men om jag har min egna hårfärg? Lila eller svart? Tror jag tar svart då. Panik alltså, jag söker hjälp? Hallå någon?
Sen hade jag en klänning som jag verkligen verkligen verkligen jätte jätte jätte gärna ville ha, eller inte just precis så som den var, men nästan, tror ni inte att dem har tagit bort den hemsidan då?? Alla mina vänner och bekanta och alla andra som vet vilken klänning jag menar, om ni har kvar bilden på er dator eller något sånt SNÄLLA SKICKA!!!!!!! En typ rosa klänning, tjejen som har den på bilden är mörkhårig och mulatt. Klänningen kommer från www.dromklänningar.se som inte finns mer :'(

Fint från Tomas Sabo

Jag älskar verkligen Tomas Sabos smycken. Här i Malmö finns det en butik som bara säljer smycken från just Tomas Sabo och den butiken kan man spendera timmar i trots att den inte är så stor. Jag och Emelie är experter på att kolla på varenda liten pryl där inne. Mmm Love it!
Detta önskar jag mig allra mest från Tomas Sabo just nu!









Dear diary...


Bra respons!

Har fatkiskt fått bra respons på inlägget jag skrev igår om att jag ville färga tillbaka mitt hår, men hallå? haha det är faktiskt inte så lätt som ni kanske tror, mitt hår är så mörkt att det kommer ta några månader att få det ljust. Dessutom har jag blonderat sönder det innan så det är slitet. Men vi får se vad som händer, kanske ska önska mig detta i julklapp? :)
För visst gillar vi det? ;)



Fegis!!

Jag är sämst alltså! Jag vill bli ljushårig igen!!!! Fan vad jag saknar att vara ljus. MUMS på ljust hår!!
The new/old me!

Calle V.S Erik

VEM VINNER??? Jag hoppas på ett sätt att Erik vinner, det går ju alltid bättre för tvåan och Erik kommer lyckas ändå. Men ändå hade det varit roligt om Calle vann, han har ju faktiskt utvecklats mest under Idol detta året. Jag röstade iaf 3 ggr på Calle.
Fan vad jag inte gillar Peter Jihde!!!! Jävla tönt säger jag bara...arh!

IDOL

Ikväll är det Idol för hela slanten. Ingen vill ju leka med mig idag så jag sitter här helt ensam :(
Imorn ska jag iaf till Hannah och Elvira, det ska bli mycket trevligt och mysigt. Vi ska laga mat, dricka glögg och sprit, lyssna på gamla skönt låtar och ha paarty paarty!!
Om det är någon som har lust att ses så RING FÖR FAAAN!!!!

Tell me why

Satt och snackade lite med Olivia och hon skickade en youtube-länk, vi behöver inte gå in på mer detaljer eftersom Olivia är så seg med att hitta och höra saker hahaha. Iaf var det på en kille som sjunger som hon hittade igår... okej jag kan inte låta bli, det var han som sjunger Aladin och sånt med både kill och tjej röst. Så jag var tvungen att visa henne Declan Galbraith, som iaf för några år sedan var världens sötaste ungen.
Kommer ihåg när jag hörde hans låtar första gången och det finns en viss person jag tänker på när jag hör låtarna, vi ses i USA ;)
Här kommer två videos på sötungen!





OMG

Olivia ringde mig igår och verkligen gjorde min dag(kväll). Vi intervjuade ju Fattybom till vårt projektarbete. Och guess what? HON HAR LAGT UPP INTERVJUN OCH LÄNKAT VÅR BLOGG!!!!!!  Jag är glad, jag kommer vara glad länge, riktigt länge!


Fattybom är min favorit :)

Ren och fin!

Åhh så skönt det var att bada och duscha. Känner mig som en ny människa, haha. Ska klä på mig mjukiskläder och pallra mig ut till köket och laga lite mat!
Me, at the moment ;) graw

Give it to me baby

Tänkte att jag kunde visa er vad jag önskar mig i julklapp :)
Världens godaste choklad
Spraytan-kort
PENGAR
Berlocker till mitt Tomas Sabo armband
Marc Jacobs-Daisy, parfym och lotion
SKOR
Väska
Presentkort
Hela Bianco, tack!
Önskar mig massa annat skit också, men det orkar jag inte lägga upp här :)
PUSS

fy fan!

FY FAN vad jag har pluggat idag. Sen jag skrev i morse har jag suttit framför denna datorn och pluggat och pluggat. Är snart klar med all min webbdesign och min biologi och jag måste säga att det känns jävligt gött!
Mina saker från H&M har kommit nu också, ska gå och hämta ut dem sen, längtar!!!
Jag har seriöst ont i mina händer för att jag har skrivit så mycket på datorn idag, och ja herregud, jag kan ju inte använda word, vet inte om jag skrev det här i bloggen? Mitt word kollapsade iaf i söndags när jag skulle skriva klart mitt projektarbete, eller rättare sagt, jag var klar och skulle bara kopiera över allt till bloggen (http:/fridoliv.blogg.se). Ja då iaf, då kollapsar det och har inte funkat sen dess, och JA jag har gjort allt. Alla dokument är låsta och man kan inte ens skriva ett nytt. Så det fick bli till att skriva på hotmail ist, där kan kan ju ändra texten och så. Jag är allt lite smart iaf!
Tänkte gå och ta mig ett bad nu, det tycker jag att jag förtjänar, sen gå till H&M och hämta ut paketet och sen laga mat med pappa. MÖMS som Maria Montezami skulle sagt ;)

God morgon!.. eller förmiddag? :D

Sovit gott allesamman? Det har jag, och Elvira.
Igår var jag och Elvira ute och käkade på en restaurang i Malmö som heter Green Mango. Dem har super god mat, bästa i Malmö, iaf just nu ;) Definitivt bättre än Campus (dem som gav mig en kycklingkebab i pannkaka, miffon!). Sen satte vi oss på Möllan och drack lite, träffade Timbuktu, awsome!!!
Nej nu måste jag kila. Mycket skolarbete som ska fixas idag. Bl.a.
  • Biologi
  • Webdesign
  • Media (kanske)
Korv på skolan! BLÄ!

just nu

Just nu är jag med dessa två snyggingar. Vi ska snart dra ut och äta en liten bit mat, sen kanske sätta oss på Möllan om ekonomin tillåter det i dagens läge.
Jag och Marcus såg världens sämsta jävla film igår. Någon som sett The final destination? Riktigt kass film, se den...

trött seg och irriterad

ARHHH jag är så jävla irriterad... trött på detta jävla projektarbete som jag och olivia har hållt på med hela dagen. Och imorgon ska jag till läkaren, hoppas det går bra. Det känns bra iaf.
Nu ska jag snart dra till Möllan och möta upp min bror och hans kompisar som är ute och dricker öl. Själv ska jag inte dricka, om det inte är någon som är snäll och bjuder mig höhö. Vi får väl se.
PUSS

"shopping läker alla sår!"

Jajjemen, det är mitt citat och dessutom det bästa citatet ever! Nu har jag beställt två saker från H&M och MOAHAHA Elvira, nu har jag köpt samma leggings eller vad det nu är som dig. FUCK vad dom är heta. Och satan i gatan va porriga vi kommer bli i dem! MUMS! Blev dessutom ett par söta vantar :)

en dryg sak

Jag och Olivia håller ju på med vårt projektarbete som ska vara inlämnat imorgon, ville göra en intervju med fattybom, som faktiskt gick med på det och jag blev skitglad. Men sedan dess har hon inte svarat mig så nu är jag lite ledsen :(
Finns det någon bloggare där ute som kan hjälpa mig?? PLEASE??

seg söndag

har inte gjort ett skit idag, bara legat i sängen hela dagen. Gick upp halv 5, tog mig heeela vägen till soffan och har i princip legat här sen dess. Brorsan håller på att laga mat medan jag och Jesper kollar på någon film som går på tv. Eller jag tittar inte, jag bloggar.. hehe. Fan va jag känner mig dryg idag. hörs kanske sen om jag pallar
Och du, kom tillbaka hit... NU!

Rubrik

Skallebank, det är vad jag vaknade upp med idag. Hade skitkul igår verkligen, här hemma var vi skitspeedade och helt galna. Sen när vi gick ut blev vi lite lugnare och sen delade vi på oss. Jag och Elvira stannade kvar på möllan tills dem stängde sen drog vi hem till mig. Tramsade oss ett tag innan vi totalt däckade. Min mobil har ringt 5011 gånger och jag har fått massa sms, men inte märkt ett skit. 
Elvira däremot har hört min mobil ringa, men bara i hennes dröm haha skitkul!!
Nu ska vi kolla på flickan som lekte med elden, grymt bra film, jag såg den här om dagen och jag har verkligen inga problem med att se den igen. Nu vill jag ha Luftslottet som sprängdes också, finns den att ladda hem eller måste man slösa 100 kr för att se den på en gigantisk tv med massa människor man inte känner? Bio då alltså...

hemköp nästa

Handla mat med Elvira nu. Byebye

snabbis

Hej hej! Detta får gå fort för jag är galet stressad. Ska ta bussen till Malmö om 20 min och jag har inte ens packat mina saker. Tänkte bara säga hej och låta er veta att jag lever, så ingen går säker, moahaha!

Ikväll blir det utgång med mina tjejer och det gillas väldigt mycket!!

PUSS hörs sen! ARRRh

Sugen som fan

Jag är sugen som fan, ville bara säga det..

Julmust + katteluser + te + paradise + Olivia + Jennie = Fulländad Fridah!!!

Jag och Olivia ligger/sitter på hennes rum och är helt jävla döda i huvudet. Snart kommer Jennie hit, ska mysa med massa namnam och paradise hotel. Jag gillar de! Do you? ;)

BAKIS!

Fick panik igår av att sitta hemma och vara ledsen och deppig så med ett ryck drog jag in till Lund. Först hem till Rasmus och drack lite vin med honom och Jesper. Gjorde massa roliga saker, skrattade så jag höll på att dö. HAHAHA
Senare på kvällen gick vi till Mejeriet, träffade Elvira och Olivia och massa andra trevliga människor där. Men kvällen kunde ju inte sluta på Mejjan så vi drog till Spisen och sedan en liten stund till Myntha.
Imorse var det omöjligt att komma upp, men vad har man för val? Det var bara att ta sig i kragen och gå till skolan. Trött hela dagen, men som tur var hade vi Lasse sista lektionen och fick sluta tidigare, TACK Lasse, du typ räddade min dag.............
Fick dessutom godkänt på mitt Svenskaprov som var så in i helvetes svårt. Olivia klarade också det :D
gäääsp.....

huvudvärk

Har ont i huvudet, jätte ont i huvudet. För mycket tankar kanske? För mycket, men samtidigt för lite som händer just nu. På vissa plan händer det för mycket, t.ex skolan. alldeles för mycket. På andra plan hände det mycket, sen mindre och nu ingenting.
Vad ska man göra när man inte kan göra någonting? Sitta och vänta eller bara skita i allt? Är det värt att vänta på? Hur ska man veta det?
För många frågor, för lite svar. Men det är väl så det är antar jag...
Ska fortsätta titta på Project runway, dricka mitt te ur min stora rosa fina kopp med guldkant, ligga i soffan under täcket och bara vara.
Sen ska jag fortsätta skriva på mitt projektarbete som ska vara inlämnat på måndag = stress!
Såg förresten att en resa till kanarieöarna kostar 1500 nu, med hotell och allt i en vecka, någon som vill resa iväg med mig. Du får självklart bjuda för jag har inga pengar..
Puss på den som vill.

Världens bästa produkter!!

MUMS!!

Las Vegas

Sitter och kollar på Las Vegas, jag gillar de, Danny är niiice, haha. Annars har det bara varit skola idag. Hade prov i svenska, svårt så in i helvete!! Hoppas iaf att jag klarade det. Så sjukt mycket i skolan nu, måste verkligen ligga i för att inte komma efter, men det löser sig alltid, jag är ju så duktig höhö :D
Ikväll.. ja vad ska man göra ikväll.. Någon som har något förslag? Imorgon ska jag iaf träna med olivius, trevligt!
Nu är reklamen slut. Bye bye bitches!!

RSS 2.0