Soppa

Har äntligen kommit hem från Lund, träffade Hannah och Maja, fikade på EH som vanligt. Har handlat lite julklappar också och det känns faktiskt ganska skönt att ha det avklarat, däremot inte lika skönt att ha några hundralappar mindre på kontot. Usch.. Nu ska jag äta soppa och sen en kattelus. Mums!!
I only think of you 
on two occasions ,
that's day and night..

Don´t walk away boy..

Don't walk away boy
My love won't hurt you
Don't walk away boy
I'll be right there for you
Don't walk away boy
My love won't hurt you no-no
Don't walk away boy
I'll be right there for you
I've got all this love waiting just for you
I just gotta know that your love is true
Can't keep running boy in and out my life
Wanna be your girl not 'cause the mood is right
If I let you come inside tomorrow will you hide
Will you be there for me when I need someone to hold
Baby don't misunderstand I do want you for my man
I just need a little time before I invest you my love
Don't walk away boy
My love won't hurt you
Don't walk away boy
I'll be right there for you
You said all the things that I like to hear
You push all my buttons baby love to have close to me
Wanna feel your love wanna be for sure
That it's me you need baby each and every night
If I let you come inside tomorrow will you hide
Will you be there for me when I need someone to hold
Baby don't misunderstand I do want you for my man
I just need a little time before I invest you my love
I'll be right there for you
Don't walk away boy
My love won't hurt you
Don't walk away boy
I'll be right there for you

I thought I could expect more from you..

That´s all I got to say.. Or wait, one more thing, FUCK YOU!

@ Olle

Olivia är upprörd och har varit det typ hela dagen idag, men tror inte jag får säga varför, men det är något hon ältar iaf haha.
Ska snart hem till pappsen, käka spagetti och köttfärssås, är så galet sugen på det idag. MUMS!
Annars idag har jag lämnat in lite som jag skrivit på mitt och Olivias projektarbete, delat ut enkäter som också är till vårt projektarbete, inte gjort svenskaprovet för det ska jag göra på tisdag istället sen har det varit lite drama på skolan idag också. Någon satte igång brandlarmet, bra gjort för det händer fan ingenting kul på skolan. 100 pluspoäng till dig! haha
Nu ska jag hem till pappsen och insåg precis att jag har ganska brottom, här kan jag fan inte sitta!

Love Youtube!

Detta är vad jag och Martina ligger och kollar på under kvällarna.
MONKEYSEX <3

dinner

Håller på att laga mat här i min ensamhet. Pappa är ute och äter med några polare och jag får sitta hemma och plugga och laga egen mat! Jag vill också ha råd att äta ute med mina polare!! November har nog varit den mest fattiga månaden i mitt liv, har typ inte haft ett öre på hela månaden, och jag verkar inte vara ensam om detta. Alla, verkligen alla verkar helt panka. sjukt..
Nyttig mat blir det iaf. En sallad med massa gott. Kanske laddar upp en bild sen, vi får se.
Byebye Bitches

ribbon


Dear Diary...


Rubrik

Ja då var man uppe igen. Har iofs varit det i snart en timme. Gick upp och fixade mig och nu ligger jag i sängen igen och väntar på att tiden ska gå. Jag kunde lika bra sovit en timme till. ARRH!

HAHAHAHA

Roligaste på länge! Inte alla som fattar kanske, men ni som gör det, visst är det sjukt roligt??

kurr kurr

Jag är hungrig, min mage kurrar och jag fryser fortfarande och dessutom så regnar det ute, detta är en riktig jävla skitsöndag! Kom på nu att jag måste plugga också, va är detta ?
En sak är iaf bra och det är att det är Paradise Hotel idag!!!! Det gillar vi, mkt mkt!
Bara för att jag och cool!

Love it

Haha gomorron! Eller ja, vad säger man? Jag har varit uppe sen klockan 9, så jag säger nog god förmiddag..
Det är så kul när man loggar in och ser att man fått lite roliga kommentarer. Angående mitt förra inlägg "Hot Sauce", det verkade vara ganska uppskattat.
Sitter i min säng här hemma hos pappa, det är svinkallt i hela lägenheten, jag sitter under både mitt täcke och överkast, med tjocktröja, leggings och en FET halsduk, ändå fryser jag. Det var bättre för två timmar sen när man fortfarande låg och sov i en varm säng med en varm person ;)
För övrigt vill jag bara säga att jag saknar min storebror som in i helvete. Men honom får man nog inte se innan jul :(
Du är bäst brorsan, älskar dig!

Hot sauce


IDOL

Ikväll blir det idol för hela slanten. Kvällen ska jag tillbringa med mina vänner Olivia, Tim och Stinky (steffi).

Hoppas Calle eller Mariette åker ikväll!!


BTW! Jag sitter just nu med min nya lilla lilla lilla dator, så himla liten och söt är den, Love it!

nu jävlar

Nu ska jag sitta och göra en ny design till min blogg..... wish me good luck, för detta kan ta tid!

de tre små grisarna upp i dagen

delar ju allt...


home SWEET home

Kom hem från London igår, skulle ju egentligen kommit igår men det blev som det blev och jag köpte en ny biljett och åkte hem en dag tidigare.

Shoppat, festat och träffat gamla vänner. Det var väl det som var kul.

Suss, vi måste göra någonting, du och jag, glömma vad som hänt och göra något riktigt kul. Inte här i Skåne, inte i Göteborg, någon annan stans <3

Att komma hem igår var det bästa och skönaste på väääldigt länge. Tack mamma för att du bokade om min biljett!

Göteborg

Hej igen! Har äntligen kommit hem till Sushi, har fixat massa saker i stan, bl.a. skrivit ut våra biljetter, växlat pengar och sånt shit som måste göras för att man ska kunna resa ;)
Sushis hund är galen som vanligt, men söt som satan är han, lilla Alex.
Kommer sakna er! Vissa speciellt, men ni vet vilka ni är <3 Love you darlings!

in your face!



"När jag ska beskriva trillingarna är det första ordet jag kommer att tänka på: kattungar. De är söta och roliga att titta på men inga som skulle kunna göra staden osäker".

Kommer från en konsertrecention på bandet min brorsa är med i. Ja alla som känner mig vet väl vid detta laget vilka trillingarna är. Och så som iaf en av dem betedde sig när vi var i sthlm är fan inte okej, inte för mig iaf, inte när man ställt upp för dem hit och dit. Nej grabbar, ni är som små kattungar och jag är som en pitbull så.. passa er..

to mutch

Hur kommer det sig att jag alltid lyckas packa med mig för mycket? Hela min resväska är proppfull, jag VET att jag inte kommer använda allt men ändå tar jag med det ? Kan bara inte låt bli ju! Vill inte lämna något hemma som jag kanske ångrar sen. Kommer ju köpa saker där också, hemresan kommer nog bli krånglig för jag inte kommer ha plats med mina saker. Jag lämnar iaf handduken hemma, det måste man ju få på hotellet eller?

Annars får jag väl köpa en skithandduk som jag kan lämna kvar där. Dessutom vet jag att jag till 100% kommer glömma någonting. Fan också vad detta ska vara jobbigt. Jag vill vara liten igen så mamma kan packa och man knappt vet vad man har för kläder och saker..



met me at the hotelroom!


Bild från i somras, saknar mitt blonda ruffs!

Morning morning. Fy f*n vad jag är trött!
Sov i Malmö inatt, har ändå sovit typ 7 timmar, men känns som jag bara sovit högst 2. Skit hungrig är jag också.

Men jag ska inte klaga, LONDON IDAG!!! Känns faktiskt helt overkligt att jag ska dit igen när jag var där så nyligen, underbart! Jag måste fortsätta packa och ladda hem bra musik som jag kan lyssna på påväg till göteborg.

Vad är viktigast att ha med sig? PANIK!

drama drama drama!

Godmorgon allesammans!

Så skönt det är att vara ledig och kunna gå upp såhär sent! Har precis kollat på "Efter 10" på Tv4, bloggarna Kenza och Foki var där, Kissie skulle också komma men dök aldrig upp.. Why? Bakis kanske? höhö


Blev en ganska händelserik kväll igår. Jag och Olivia satte oss på min balkong med filtar, te och tända ljus mitt i natten. Helt plötsligt hör vi en tjej som skriker någonting sen BANG så trillar hon med sin cykel. Vi kunde inte se henne så brydde oss inte mer om det förens vi hörde att två killar kom. Helt plötsligt försvinner tjejen (som fortfarande låg på marken när killarna kom) in bakom bilen. Så vi ringde polisen, tre polisbilar kom, såg ut som värsta feta rånet eller något. Dem sprang ut med ficklampor och hundar.

Vi vet fortfarande inte riktigt vad som hade hänt, men polisen sa att det var jättebra att vi hade ringt för tjejen var jätte full...


Är det lagligt att vara såhär snygg..?

 

 

MUUUUMS


London baby!

På fredag åker jag till London igen! Suss ringde mig och frågade om jag ville följa med till London på fredag, får flygresan och hotellet gratis för hennes puckade polare inte ska med, så jag får allt av henne. Haha hur dum får man vara?

Så nu ska jag till London igen, hell yeah, i kinda like it!

we only got 4 minutes

4 minuter kvar tills vi slutar. Håller på med en raklamkampanj, har haft typ en månad på oss och vi gör den på en lektion, är vi grymma eller grymma? Ohh yeah!

Klockan 14.00 ska vi prova tudentmössor, längtar så galet mycket till prag, balen och studenten.


Iphone suger, skolan suger, jag suger...inte höhö

Först vill jag börja med att säga att Iphone faktiskt suger. Jag fick låna en iphone av en polare här om dagen för att jag kanske skulle köpa den av henne. Ville skicka över min musik från min nuvarande mobil till iphonen, men icke! DET FUNKAR INTE!!!! Iphone kan alltså inte skicka/ta emot filer via blåtand! Helt jävla sjukt.. Sen tänkte jag skicka ett mms igår, men nej då visar det sig att det inte heller går med iphone. Så nu är jag riktigt lack, ska nog köpa en blackberry eller en samsung omnia ist :D Någon som vet om dem är bra??

Sitter i skolan och det är ju kanske inte så kul. Ensam är man också. Vi har religion nu, me jag måst skriva klart min loggbok så jag sitter i biblioteket och väntar på lilla olle som gick i skogen.

avslutar med att säga FY FAN för detta jävla vädret, jag hatar hösten, jag hatar den så jävla mycket. Jag vill till USA nu nu nu, L.A, värme och allt. åhhh!

I'm the worldest greatest!!!

Alltså jag har seriöst suttit i typ en timme och letat efter en hemsida, tillslut hittade jag den. Jag tänker fan inte säga vilken, för där kan man köpa finfina saker, men då kommer alla härma mig blablabla á la kissie HAHA. Nej men seriöst.

Lite ångest har jag över att jag ska sova tillsammans med Agnes Nicole Winter/Maria Montezami inatt.. Hur fan ska jag klara detta??? ARRRH

Skola snart....byebye.....

AWSOME!

Man kan inte annat än att älska det!!


SMACK

Ska plugga nu... som fan... Elvira skriver sin önskelista över julklappar, synd bara att hon är en stygg flicka så hon inte kommer få något. Förutom chai-pulver av mig då.
Och jag ska få en läderpiska av henne, sjukt porrigt!!


bakis!



Var ute en sväng igår, drack bara tre glas vin här hemma innan vi drog ut och sen ingenting mer.. eller jo okej vi tog en liten shot innan vi gick men annars ingenting mer. Och enligt mig är faktiskt inte det så jätte mycket med tanke på att jag ändå drack det under ganska lång tid, några timmar iaf och slutade dricka vid 11 1130. Det jag vill komma till är att jag är sjukt bakis idag, faktiskt den värsta bakfyllan jag har haft på länge.

Som dem flesta redan vet spyr jag när jag är bakis, men idag har varit något utan dess like!

Har försökt med det mesta, drack mitt bakis-te som jag fick av mamma i London, funkade inte!
Drack vatten, funkade verkligen inte.
Tabletter, nepp, inte det heller.
Samarin, JA!

Ett halvt glas vatten och en påsa samarin och jag mår helt perfekt!
Åkte till Donken och käkade, mycket gott och uppskattat, åkte till ICA och köpte marabou och coca cola. Mums.

Nu blir det kräng!!!

Sanning eller Konsekvens?



Sitter och tittar på den übergamla filmen sanning eller konsekvens och dricker ett glas vin. Väntar på kvällens sällskap som kommer om typ en timme eller ngt.

Blir väl mest film och så ikväll, har varit hemma hela helgen. Vet inte om jag tycker att det är skönt eller tråkigt, men sparar pengar gör jag iaf.

Imorn ska jag till pappa för det är ju farsdag, han ska få något som jag vet att han verkligen vill ha ;)

P&K

London, shopping!









London pics

Har ju helt glömt bort att lägga upp bilderna fån London!



Bild 1, Big Ben.
Bild 2&3, Kyrkan där prinsessan Diana begravdes.
Bild 4,5&6, Vaktbyta på slottet.

Cupcakes!!





Jag och brorsan softar i en sjukt stor park.



Mamma
MÖCKE LäPPSTIFT, MÖÖMS!

team rocket!



Jesse: Bered dig på trubbel.....
James: Dubbel trubblel....

Jesse: För att skydda allt från förstörelse....
James: Och förena allt i en rörelse....

Jesse: Fördömer vi sanning och kärleken.....
James: För att vi ska nå upp yill himmelen...

Jesse: Jesse.....
James: James....

Jesse: Team rocket, ingen kommer undan oss...
James: Så ge nu upp eller börja slåss.....

Meowth: Förstås/Just det!!!!!!

FÖRE / EFTER











Kanske inte världens bästa bilder, min kamera på mobilen suger och jag pallar inte ladda över från kameran, lättare med blåtand ;)

Fina grismaskar på mina kuddar va? Det är tydligen jag och Olivius!


That was when I ruled the world!

Typ världens bästa dag eller vad?
Vaknade, drack två koppar kaffe, blev speedad som fan, satt och predikade hela provet hela morgonen, stressade iväg till skolan med Olivia som cyklade som snabbt som en jude med mig där bak. Skriver prov, sen bara en lektion kvar, slutade typ 40 min tidigare, drog till Nova med Elvira, gick runt lite och dreglade över saker jag ville ha. Käkade på wok kitchen MUMS!

Hem igen, och vad väntar här? Jo ett helt nystädat rum, Elvira hade städat bort all skit när jag var i skolan. Jag tror att jag älskar Elvira!

Snart kommer Olivius hit, vi ska mysa hela kvällen, kolla idol, dricka lite vin och drinkar, och snacka en jävla massa skit om alla sär som finns i detta samhälle.

Kan det bli bättre? Tror inte det ;)

Gissa tuttarna!

Guess who? ;)

 


A man from Argetina

va bara tvungen :D


snyft

Nu sitter både jag och Elvira och gråter till Justin Bieber.

TIME OUT!

Vi har tagit en paus i pluggandet för Elvira som förresten kommit hit, kom på att världens bästa låt faktiskt finns! Eller ja, världens bästa band som gör världens bästa låtar! Lyssna och jut folk!


Don't make same mistake as I did...

Har precis sörplat i mig en varma koppen tomatsoppa, och tro mig köp inte den. Har ni redan gjort det, ät den inte, har ni gjort det med.. Ja då lider jag med er. Och ni om tänker testa den, KRYDDA! Jag hade i salt peppar och vitlök och då blev den helt okej. Utan någonting smakar den faktiskt som nyponsoppa!


Skolan - Hemma 0-1

Hemma igen från skolan. sköööönt!
Ska få en ny liten dator som vi beställde för flera veckor sen, kollar alltid genom posten så fort som möjligt när jag kommer hem om där ligger något från posten... ingenting idag heller, deppigt :(

godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt

Eller kanske inte är gomorron längre? Vad vet jag. Sitter iaf och pluggar till mitt religionsprov som jag har imorgon. För första gågen tycker jag att religion faktiskt är kul. Läser om islam just nu och det är faktiskt ganska sjukt hur missuppfattad den religionen egentligen är. Okej dom har vissa sjuke värderingar, men det är mycket också som faktiskt låter bra, iaf från första början ;)

Men nu ska jag inte sitta här och göra min blogg till värsta religionsbloggen för det är den verkligen inte, jag är inte religiös för 5 öre!

Men en sak är säker, fy fan vad jag saknar sommaren !!
USA nästa, någon som vill med? ;)

 

 


where are you now?

En sjukt fin låt av lille Justin Bieber.




Where are you now
When I need you the most
Why don't you take my hand
I want to be close

Help me when I am down
Lift me up off the ground
Teach me right from wrong
Help me to stay strong

Take my hand and walk with me

I need you to set me free yeah

Where are you now
When nothing is going right
Where are you now
I can't see the light

Where are you noooow,
When I need you the most?

Why don't you take my hand?
I wanna be close.
Take my hand and walk with me, yeahh.

Where are you noooooww,
When nothing's going right?
Where are you nooooww?
I can't see the light.

So take my hand and walk with me.
Show me what to be, yeah
I need you to set me free, yeahh.

Where are you now?
Now that I'm half-grown.
Why are we far apart?
I feel all alone.

Where are you noooow?
When nothing's going right.
Where are you now?
I can't see the light...

800 grader my ass!

Det fucking snöar ute!!! Både här i Lund och i Malmö. Detta är illa, riktigt illa. Jag vill dricka varm oboy, äta lussebullar och mysa som bara den framför bra serier och filmer. Det ska jag göra idag. Mums!!


gorgeous


wednesday breakes my heart

Inlägget innan detta skulle publicerats imorse, men jag var så trött när jag skrev det så jag somnade och vaknade inte förens vid 13 igen. Vaknade av att mamma kom hem och nu håller hon på att göra lite soppa till mig.

Fan alltså, jag känner mig inte alls bra. Tänk om det är något farligt? Men nej det kan det inte vara.
Mamma sa ändå det smartaste innan..

Mamma- Ska inte du gå till skolan snart?
Jag- Vet faktiskt inte om jag ska det...
Mamma- Varför?
Jag- Hade helt ont i hjärtat igår när jag gick och la mig så jag kunde inte somna på skitlänge och jag har fortfarande ont.
Mamma- Men det är nog inte hjärtat, det är nog någon muskel.
Jag- .....Mamma.....Hjärtat är enm muskel....

Min mamma hon är för söt hon!



I gotta feeling

Gomorgon, hoppas ni fattat att det är denna bloggen som gäller nu :)

Hade iaf sjukt ont i hjärtat igår när jag skulle sova och det tycks inte ha gått över, så idag blir det ingen skola för mig =/ Tur att jag har en kort dag och slutar snart. Måste dock plugga mycket hemma idag så jag inte halkar efter som mamsen säger.


Ny blogg, again!

Hey buddies, nu startar jag min bya blogg. Inte helt ovanligt tänker kanske ni, men denna gången har jag faktiskt en bra anledning! Den förra adressen var alldeles för svår att komma ihåg för er som vill läsa. Så välkomna hit, new, fresh and awsome!



RSS 2.0