Trött....

Sov hos A inatt, blev inte mycket sömn, låg upp och snackade halva natten istället, men det var mysigt det med! Mindre mysigt var det när massa väckarklockor ringer KONSTANT i en timme för att människan ska vakna! Och när man går upp kan man väl ändå stänga av, nädå, jag ligger kvar och får plågas för jag inte fattar hur man stänger av skiten. Ja fy fan. A körde iaf mig hem sen (halv 7 på morgonen, hallå ja!) Det var frost på både insidan och utsidan av fönsterna, fy fan! Men tack för skjutsen, mycket snällt!

Sitter i skolan nu, men slutar om 10 min, ska dra till Telenor då och köpa min nya mobil, wiie! Sen blir det DK ikväll, awsome!

Mina ögon rycker som fan, ska bli skönt med helg!

saaar vi, haaaaj!


Citat-Latin

Ska tatuera in ett citat på latin på min fot, nu är bara frågan, vilket??
Här är några som jag gillade :)


Liberae sunt nostrae cogitationes -- "Våra tankar är fria"

Maximum solacium est vacare culpa
-- "Största trösten är friheten från skuld"

Qui vult dare parva non debet magna rogare -- "Den som vill ge lite borde inte begära så mycket"

Quot capita, tot sententiae -- "Lika många åsikter som människor"

Si vis pacem, para bellum -- "Om du vill ha fred, förbered dig för krig"

Tuam ipsam vive vitam, quia tuam ipsam oppetes mortem -- "Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död"

Viam inveniam aut faciam -- "Jag ska finna vägen eller skapa den"

Amor vincit omnia et nos cedamus amori -- "Kärleken övervinner allt, så låt oss besegras av kärleken"

"Factum est illud, fieri infectum non potest" - Gjort är gjort och kan inte göras ogjort

 

 


WIIIE!!!!

På fredag ska jag få ny mobil. Jag är typ gladast i hela världen nu! TACKTACKTACK!!!


home sweet home

Ja då var man hemma igen. Efter skolan drog jag in till stan, tittade lite i affärer och konstaterade att Lund i stan har verkligen inte någonting att erbjuda. När jag är i Malmö hittar jag alltid någonting som jag vill ha, men i Lund, icke sa nicke! Träffade också Hannah en stund, letade efter plånbok men hittade inte ens det. Sen åkte jag till Nova och där fanns det ju lite mer.

Hittade ett coolt linne som jag tänkte ha till sommaren tillsammans med ett par slitna jeansshorts, två par leggings och lite underkläder!

Ikväll är det Andra avenyn, jag tjuvkikade lite innan men inte alls mycket, jag lovar! Längtar tills det börjar!
Nu ska jag fortsätta titta på lite PH avsnitt som jag missat.

PUSSOCHKRAM!

Powerpoint och film.

Sitter i skolan och har min feta håla nu. Ska snart gå och dricka kaffe med Belal som faktiskt är otroligt trög idag. Vem går till skolan halv 10 om man börjar 11.15, jo Belal gör det! Hahaha! Ja jag ska inte klaga, jag fick ju sällskap.

Jag har kommit på vad jag ska göra med vår redovisning på biologin nu, jag ska göra en egen film om kloning, grymt va? Lovar att lägga upp den här i bloggen sen. Så blir det ju såklart en powerpoint också. Ohh yeah säger jag bara!

Nu måste jag rusa iväg.
Smell ya later!

happy birthday!

God morgon!
Idag är jag trött, men ändå inte. Haha måste nog be lite om ursäkt till min sovkamrat, var inte så trevlig imorse, men vem är det när klockan ringer halv 6 på morgonen? Och dessutom ringer ända fram till halv 7!!! Haha


Tänkte iaf säga GRATTIS till min bästa vän Hannah, som fyller 21 år idag!!

Helt sjukt vad tiden går fort. Nu får du dricka lagligt i hela världen, de e grymt som fan ju! haha

Nej nu måste jag klä på mig och börja ta mig till skolan snart. En lektion, håååååla, en lektion, lunch, en lektion, en helt meningslös dag alltså. Men igår var det värre, en lektion på morgonen, håååååla, en lektion. Usch!!

Saar vi så, haaaaj!

Ge mig


Håååla!

Ja då har man håla till 13.15, vad gör man??
Kanske ska lägga upp lite saker som jag gärna skulle vilja ha? Ja det gör jag!

good morning!

Just nu har vi media, det är säkert kul haha.
Har inte direkt någonting att skriva faktiskt.


Eller jo! En sak, jag är så glad att jag har insett en del saker! Det är superskönt! Och sen hoppas jag att mina saker kommer på posten snart, jag är sugen på den där mössan. Som Steffi för övrigt mobbade sönder!!

Såhär var det. Vi (jag andré steffi och oskar) går upp på morgonen (i lördags) och ska käka frukost, så berättar jag om vad jag har köpt och den roliga mössan, som jag la upp bild på typ i förrgår.

Då säger Steffi : ehh alltså fridah... 2008 ringde och ville ha tillbaka sin mössa...!?

TACK Steffi!!! Sänkte mig totalt :( haha nej då, men taksigt var det iaf!! hämd kommer, det kan jag lova!

Arbete

Sitter hemma, ensam som vanligt, SKÖNT! Det är ju som att bo ensam, men slippa betala för det :D haha! Kan inte bli bättre. Men snart får jag sällskap och det är ju alltid trevligt ;)

Ska faktiskt skriva ett arbete nu, om vi inte redovisar det imorgon blir vi underkända, haha läraren flippar ut på oss nu totalt. Och faktiskt så förstår jag inte varför, hon gr ju inte särskilt mycket själv! Sitter på bordet och babblar genom lektionerna! usch! haha


Nicho is the shit!

hahahahaha!!
Nicho till vår medialärare idag: DU ÄR FAN SJUK I HUVUDET, RIKRIGT JÄVLA DUM I HUVUDET!!!! HÅLL KÄFTEN BLABABLA!! Och sen drar han. Många många pluspoäng till Nicho, fy fan va ball!! hahaha detta gjorde min dag!


Johan Falk - National Target

Nu börjar Johan Falk filmen National Taget på 4an! Gör som jag och titta på den!



XOXO

Min internetshopping :D

Tänkte visa vad jag klickade hem i fredags!

Fint ska de va!















buhu :(

Nu är Let´s dance slut och Peter åkte ut. så jag är lite ledsen!! Tyckte faktiskt att han var en av dem roligaste att titta på, men inte i närheten av Willy såklart haha ;)


ohh yeah

jag har precis klickat hem en jävligt ball mössa som passar mig helt perfekt!!!

Fuck love


haha fett!

Sitter ju i soffan och kollar på MTV som har stått på typ hela dagen. Och vad tror ni kommer? Jo Room raiders, with swedish girls! Det tyckte jag var ganska fett! Ville bara säga det. :) Hajj!

Min kväll!

Ikväll ska jag vara tråkig och skaffa mig vuxenpoäng! Jag ska sitta hemma helt ensam med min hund, poppa popcorn, kolla på Let´s dance och bara ta det lugnt. Sen om det kommer någon senare, det vet man aldrig ;) Men som det ser ut nu iaf så ska jag vara ensam. Kanske t.o.m unnar mig ett glas vin. Haha känns som att det blir väldigt många vuxenpoäng för min del ikväll!


Bloggtips!!!

Läs denna bloggen och be alla andra ni känner att göra det också!

JtoJ.blogg.se

You like it, huh? ;)

just so easy when the whole world fits inside of your arms

Idag är jag så obeskrivligt trött!!!! Började 10 över 8 imorse, inte så roligt kanske, men fick sluta vid halv 1 så jag ska egentligen inte klaga :)

Ja och nu sitter man här i soffan med datorn i knäet och kollar på musikvideos på MTV, ganska bra musik idag faktiskt.
Men ska jag vara helt ärlig så har jag inte alls någon aning om vad jag ska skriva så jag tror jag avslutar nu.

Denna bilden får vara förklaringen till rubriken :)







Carl Philip och träning

Tjabba tjena hallå!

Idag efter skolan drog jag till E.house och träffade Martina, Challe m.fl. Satt med dem ett tag, sen kom Hannah, Elvira och Oskar så vi satte oss där ute, och vem kommer inte då om inte självaste vår snygga prins Carl Philip. Mums säger jag bara, han är riktigt snygg. Inte första gången vi ser honom där så han hänger nog på E.house i Lund en del. Inte klagar vi inte. ;)



När vi kom hem kände vi att fikan får minsann inte sätta sig på vår kropp så vi drog igång en tränings-dvd, jobbigt, men skönt nu i efterhand och jag har faktiskt bestämt mig för att göra detta varje dag. Alltså inte fika utan träna ;) haha.



Så vad händer ikväll?

PUSS

Min kärlek för skor är obeskrivlig!

Snälla kan inte någon snällis köpa dessa skönheter till mig? Puppyeyes


I'm jealous

Fast han inte har några pengar kvar och tydligen skryter om tjejer han ligger med så hade jag inte bangat ;) haha

Detta hittade jag i Jane Timglas blogg. I'm jealous!!





Ringar som jag verkligen vill ha just nu!


detta funkar inte

Nej det blir nog fan ingen skola för mig idag, jävla skit alltså, och filosofi har vi för första gången idag och jag ville verkligen dit och se vad det var förkurs och lärare, man har ju fått höra så mkt. Men det får bli nästa lektion :(

Nu ska jag göra klart min uppgift i web sen ska jag göra några andra skolarbeten och börja plugga till mitt läxförhör i media så jag kan få godkänt i den satans kursen någon gång.

jag har ett problem, jag har IG i tre kurser, men måste läsa upp minst en!

jag har IG i Spanska steg 3, Tyska steg 1 och Samhällskunskap B. Vad ska jag läsa upp? Tyskan va? Eller ska jag vara så dum men ändå smart att läsa upp spanskan och få ett meritpoäng? samhällen skiter jag i. Det är för mycket och vi hade sämsta läraren... ska göra provet i maj så jag har ändå ett tag på mig. men jag tror att det blir tyskan iaf.

Puss o kram!

My song!


Dear diary...


morsning korsning

Pallrade mig upp för ett tag sen för att kolla igenom svenskan som vi ska redovisa idag. Men igår fick jag sån sjuk huvudvärk som jag kan få lite då och då. Tyvärr så verkar den inte ha slppt, så nu sitter jag här med svenskan, huvudvärk till max och vill mest gå och krypa ner under täcket igen. Hosta har jag också. Jävla skit det här alltså.

Jag kanske borde be om ursäkt för mitt raseriutbott härom dagen? Eller? Nej fan det ska jag inte alls, jag ångrade mig! FUCK YOU!!


Annars mår jag prima, imorgon går jag i skolan frn 8 på morgonen till 4 på eftermiddagen, jag kan börja gräva min egen grav redan idag :( Fan vad allt ska vara jobbigt då! Och snöar gör det också.. Ajja jag får se det från den ljusa sidan, nästa fredag får vi studiebirag och det innebär att jag faktiskt kan leva ett normalt liv i en vecka innan alla pengar är slut.

Alltså jag menar, hur fan tänker dem? 1100 kr, ja dem har ju höjt det 50 spänn nu, tackar för den! Men iaf, 1100 kr ska alltså räcka till lite nya kläder, festa, kanske typ bio(?) och lite annat skit som man spenderar lite skrammel på. Alltså det funkar inte att göra såhär mot oss stackars barn!!! Pengarna räcker inte mer än en vecka, sen blir föräldrarna sura för att man inte har några pengar och måste fråga dem istället. Så blir man tvungen att försöa skaffa sig ett jobb som för det första är skitsvårt eftersom det inte finns några jobb och sen om man väl skulle få ett jobb så kommer man knappt hinna för man har så mkt i skolan som måste göras. Jag lovar att om jag skulle få bestämma hade denna världen sett jävligt annorlunda ut!

Fridah For President!!!

tack för mig, nu ska jag vara bitter någon annanstans! (det är huvudvärken, jag lovar!)

R****L!!!

Just nu behöver jag en sak, jag behöver riktiga människor och en jävla massa choklad!!!

JA TACK!!

 


RASERIUTBROTT!!!!!

Alltså jag blir så fucking jävla förbannad på vissa människor!!!! Hur kan vissa vara så jävla falska, ljuga så jävla mycket och vara så fruktansvärt egoistiska??? Hur fan kan man LOVA att man aldrig ska göra om en sak, att man förändrats, att detta är vad jag vill, detta är vad som kommer hända blablablabla när man inte står för det sen!

Visst alla kan göra sina misstag, men man lär sig av dem!!!!! Det är fan meningen!!!! ARH!!!!!!!!
Nu jävlar är det fucking jävla KRIG!!!!!!!

jag kan fan nästan säga att jag hatar dessa människor. ångrar fett mycket att jag lagt ner tid på sånt här SKIT!!!!



F U C K  Y O U ! ! ! !

Helgen i bilder :)

Fredag innan grand :)

ICE

Ost/kex/vin/vindruvor, Mums!

 







HAHAHAHA just de! Jag glömde skriva om att jag, degus och elvira låste in Oskar och Steffi på toaletten när dom duschade. Jävlaaaar vad dem blev arga på oss, men det var så jävla kul!



Sådana här lappar skickade vi in! Skrev typ 2-3 st till men jag glömde fota dem :(





The game is on bitch!!

Precis som förra helgen ligger vi och tittar på the hills och the city.

En liten resumé av helgen då;

Fredag: Träffade upp mamma jonas och oskar på grand, käkade och tog en cider. Sen gick vi på bio och såg snabba cash, skit bra film som alla borde se! Efter bion mötte jag hannah elvira och steffi på centralen. Oskar körde oss till pappa i malmö. Dags för det jag längtat efter i typ tre månader!!! ICE ICE BABY!!! Hell yeah. Dem hade erbjudande eftersom det var 20-års jubileum. "Ta två betala för en" mums! Vi hade roligt med allt folk som var där. Sen drog vi hem vid 2.

Lördag: Vaknar upp runt 12, går och sätter oss och kollar på Let´s dance. Fan att inte Elin Kling åkte ut! Hahaha. Efter Let´s dance drog vi till systemet och köpte en BIB. Sen drog vi till Lund.
Jag och Elvira lagade mat och städade typ hela lägenheten. Vi käkade och sen tog vi fram alla ostar och kex, det var ju ost-och vinkväll vi skulle ha ;) Det var supermysigt.

Söndag:
Har precis vaknat och det har inte hänt särskilt mycket. Ägnar mina första vakna minuter till denna bloggen, det är strongt!

Dear Diary...


mums

Kan bara säga en sak, STÖRT SNYGG!!!

Nu ska jag drömma mig bort till en värld med mig tillsammans med David Conrad.








1.36

Nu har jag pratat med Steff i telefon i 1 timme och 36 minuter. har vi pratat om något vettigt? njae.. Lite om skolan, men det var mest skit de med. Jag kommer inte klara mitt prov imorgon, fuck det!!!
Nu ska jag plugga...................höhö

fy fan vilken dag!

Detta har varit en jobbig dag! Igår var jag med Sammi som jag inte träffat på år och dar, så det var mycket trevligt. Dock lämnade han mig snabbt som satan, han var tvungen att lägga sig tidigt, eftersom han måste gå upp klockan 6 på morgonen. Pågen ska nämligen in i lumpen på måndag.

Men Oskar, Degus och Jesper stannade kvar här, drack öl och mummelman och pluggade. Gick och la oss sent som fan så jag kunde verkligen inte komma upp imorse..men tillslut fick jag ta mig i kragen ocgh gå upp.. klockan var då 08.05 och jag började 08.15. Som tur var kunde mamma köra mig till skolan, men kom ändå typ en halvtimme försent. Opps!!

Efter skolan åkte jag direkt hem och möts såklart av två degiga grabbar, nämligen oskar och jesper i soffan. jag frösöker plugga, men inser ganska fort att jagär för trött. Somnar och vaknar igen vid 6.
Har fortsatt plugga men orkar verkligen inte. Ska skriva klart min redovisning, religionsprovet kommer jag klara, men biologin har jag ingen ork att plugga till.. Tyvärr måste jag. PUHÄ!

Mamma ska iväg och handla coca cola och nötter till mig nu. Tack mamsen, du är snäll du! Pusspådig!

Skolan

Ja då var man i skolan igen. hade precis en grymt meningslös religionslektion och ska ha en ännu mer meningslös medielektion nu. blablabla puss haaaj!

smells like smoke

Hej! sorry för dålig uppdatering idag. Har 2 prov på fredag och en redovisning som ska redovisas imorgon, så jag har lite att stå i med.

Igår var ju vi hos Tova och firade Elvira, det var trevligt :) Men eftersom vi rökte inomhus så luktar alla mina kläder rök idag, inte omtyckt av mig iaf. haha.

Jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva just nu, är ganska tom på ord :P

Jo just de, skolan suger :) Tack för mig!

Laddar upp en bild från gamla goda tiden ;)


hahaha

Fick denna kommentaren precis, att du orkar!

"ssuuuccckkkkkk om Tillåt mig att skratta!:
ATT du ens ORKAR bry dig , du gör ju det för uppmärksamhet du med genom att skriva så i hennes blogg.
Men vissa gör visst ALLT för att synas"


Vad sägs om att skriva ditt namn ist och stå för vem du är? kan bara skratta hahaha

byebye bitches

nu drar jag till Malmö och ska fira Elvira som fyller år idag, GRATTIS!!!!!

oversizetröjan kommer från gina och lackleggingsen också! Sen världens bästa läppglans från Napoleon perdis, Love bite lip plump! MUMS!!!






Qué??

haha varför tar pissie bort mina kommentarer?? humf.. är hon rädd för att alla ska se vad som egentligen är sanningen? I think so ;)

Tillåt mig att skratta!

Kissie, eller, Pissie som man också kan kalla henne har lagt upp en konversation mellan henne och min polare Viktor på sin blogg och skrivit massa om att hon tycker att han är läskig och blablabla. Okej Pissie, pay back time! i själva verket är hon skit trevlig mot Viktor och inte alls som hon utger sig att vara i sin blogg. FAIL!!

Här är konversationen for real! Den som Pissie la ut är alltså helt fejkad!!


My shoes, my love.

Fridah + skor = Sant! Jag älskar skor. Här förvarar jag en del av mina skor, resten ligger i något skåp någonstans och sen har jag en del hos pappa också.



Jackan :D


Still in bed

Jag ligger fortfarande i sängen, vaknade för undeför en timme sedan.. Drömde en sjuk dröm som jag bsolut inte kan skriva ut här på bloggen men sjuk var den iallafall.

Mamma kom precis hem och ska göra ungspannkaka till mig nu. Hon är så snäll!

Guds tre flickor

tyckte denna sängen var lite cool ^^,


God morgon. Vaknade precis av att min kusin har telefontrakasserat mig och folk har skickat sms sen typ klockan 7 imorse, vad är felet??? Jag börjar 13.15!!!! Har iaf snackat med min kusin nu och kan bara säga att things are crazy! Precis som att vi inte visste att det skulle bli såhär, jag nästan längtade efter att säga, vad var det jag sa? Men skit i det nu!

Igår när jag skulle sova, ja klockan var väl typ strax över 1 skulle jag tro, jag fick iaf för mig att titta på guds tre flickor. Ett program som gått på Svt 1 och som finns på hemsidan. Sist jag kollade på klockan var den över 4!!! Då insåg jag att fan jag måste sova. Men det gick inte, så jag somnade nog vid 5. Det är en timme och 10 minuter kvar tills min väckarklocka ringer. Nu ska jag sova. Död åt den som väcker mig innan halv12!


Puss på..... ;)

Goodnight, sleep tight, don´t let the bedbugs bite!

Jag ska strax gå till söms, efter att min, sebbes och enis diskussion är klar på fejjan. hahaha så roligt.

God natt gott folk!


jag måste snart börja färga tillbaka mitt hår.. imorgon blir det frisören!


...



Jag vill gärna tro, att du kommit hit för att stanna
Jag vill gärnatro, att du är den du utger dig för
Jag lyssnar till dig, du är varm och förtrolig
Jag lyssnar till dig, och vill gärna tro allt jag hör

Men jag tror att det som har makten att föra oss samman
rimmligen också har makten att dra oss isär
Jag ror att allt som kan byggas ochska en gång ska rasa
ändå håller jag om dig så ömt varje gång du är där

För jag vill bli förd bakom ljuset
Jag vill ha kyssar och smek

Jag säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug som om allt var en lek...

I always had a little crush

Jag har lyckats ta mig enda från sängen till tv´n. Vi (jag oskar och steff) sitter och köttar the hills. The hills hela dagen idag, från kl.12.00 - 18.30 kommer vi sitta här bänkade. Me like.

 

Vi har även kollat på feta hus som vi funderar lite på att bosätta oss i när vi drar till L.A. Och nu snackar vi FETA hus med typ 10 sovrum, så man kan bo typ 20 pers, hyran blir billig och man kan ha riktigt balla fester. Någon som vill hänga på? Det finns 17 platser kvar höhö.

 


HAPPY FUCKING NEW YEAR








Let yourself go

Tjupp!

Ligger fortfarande i sängen, ligger och hostar och snyter mig. Hur ska det gå med skolan nu? Jag får inte bli sjuk nu, får inte ha mer frånvaro.

Helgen... Ja helgen har varit lugn och bra.

Fredag, vi (jag mamma oskar jonas amanda) hade mexico-kväll här hemma. Oskar lagade massa god mexikansk mat, jag fixade bra mexikolåtar på spotify och mamma fixade en jädrans massa öl och tequila. Efter maten blev det årets första dos av Let´s dance. Love it! runt 10 drog jag till Hannah och Alan tillsammans med Steffi och Elvira. Där chilla vi och spelade FIFA. Fy fan vad jag är dålig på det! haha
Vet inte riktigt vad klockan var när dom väckte mig (ja jag somnade) och taxin stod utanför, sen bar det hemåt... Men tro inte att kvällen slutade där, nej nej. När vi kommer hem ligger Oskar i min säng och kollar på ngt program, jag är inte längre trött, och inte dem andra heller. Så vi ringer taxin igen och drar till Jonte, som är en av de drygaste människorna jag träffat i hela mitt liv.. och kommer inte hem förens vid 5 igen.

Lördag, tog det lugnt hela dagen, sen åkte jag och mamma till Nova, köpte en grymt snygg skinnjacka och lämnade tillbaka en såndär free-bra. Vid 6 åkte vi till Jonas och käkade middag, mycket trevligt och mycket god mat, det tackar vi för! Sen skulle the oldies but goddies ha förfest. Och jag kan tala om för er att de dem kallar förfest det är inte desamma som för oss. De har det mer liksom trevligt och lugnt, kollade på stjärnor på slottet och pratade, lite mysigt sådär. Sen blev det ju såklart musik och hela köret. Det var cosy :)

Idag söndag.. ja vad ska man säga? Jag ska ligga här precis hela dagen hade jag tänkt, så ni kan ju räkna med sisådär 10 uppdateringar idag för att ta igen allt vad jag har varit lat.

Nu måste jag snyta mig. haha trevligt avslut, men va fan ;)

Puss

Ostproblem!




Jag och mamma hade en liten diskussion precis... hahaha

Mamma: FRIDAH!!!
Jag: You taling to me?
Mamma: Du måste lära dig att skära ost!
Jag: Men jag vill ju inte ha kanterna, bara det som är i mitten...
Mamma: Men det är ingen anledning till att du misshandlar osten ju..!
Jag: HAHAHAHA MISSHANDLAR OSTEN?? HAHAHHA DETTA MÅSTE UPP PÅ BLOGGEN...HAHAHA fy fan alltså!

who?

haha vem har skrivit detta? :P

"Den du tycker om mest  ([email protected]) om GOD JUL:
God jul på dig med gumman, vi ses snart puss hihi"

I´m alive, or not.

Tja! Tänkte mest skriva och låta er veta att jag lever. Har ju inte bloggat sen julafton och har fått en del klagomål hehe. Sorry för det, men vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Jul och nyår var awsome!! Kan faktiskt säga att det var mitt bästa nyår någonsin! Sthlm förra året var också kul, men det slår inte detta nyår.

Skolan började idag...jag kunde knapptsova på hela natten. Tror jag slocknade vid 3-halv4, lite jobbigt när man sk gå upp klockan 7... Skönt iaf att vi bara hade tre lektioner och dessutom fick sluta tidigare. Vår webblärare har dessutom fått sparken, jävligt gött måste jag säga, han var lite retard :P

Nu tänkte jag fixa ett litet kollage från nyår.

See ya!

RSS 2.0